De persoon erachter


Anja Hilgers, de persoon achter Hilgers Consultancy - Partner in Leren & Ontwikkelen, heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een professionele en betrouwbare partner op het gebied van Leren en Ontwikkelen, talent- en leiderschapsontwikkeling.

Haar kracht ligt vooral in het motiveren van anderen om in beweging te komen, door een positieve insteek en focus op kracht. Zij houdt ervan vragen te stellen die u aan het denken zetten. In haar werk is zij resultaatgericht en steeds op zoek naar een zo groot mogelijk effect voor individu en organisatie.

Zij voerde de afgelopen jaren diverse projecten uit voor profit en non-profit organisaties zoals het Ministerie van Buitenlandse Zaken, KLM, Rabobank Nederland, Gemeente Amsterdam, De Nederlandsche Bank en het Meander Ziekenhuis.


Waar Hilgers Consultancy voor gaat is..

Mensen en organisaties helpen in beweging te komen en een stap te maken richting datgene wat er voor hen toe doet.


Waar Hilgers Consultancy voor staat:

Door het creëren van ruimte om te leren, bijdragen aan het vergroten van kracht van mensen en organisaties. Vier uitgangspunten hierbij zijn:


Uitgaan van kracht

Door uit te gaan van wat al goed gaat, ontstaat er meer ruimte en motivatie om te leren. En vooral: het creëert energie! Als talenten en krachten van medewerkers goed ingezet worden, heeft niet alleen de medewerker, maar ook de organisatie daar profijt van.Verbinden van belangen

Mensen zijn bereid te leren als zij zien dat het hen wat oplevert. Als je als organisatie wil veranderen is het raadzaam dit te verbinden aan persoonlijke motieven van medewerkers. Wanneer mensen hun persoonlijke belangen herkennen in organisatie of team-belangen, zullen zij beslissingen eerder accepteren en uitvoeren.Versterken van werken

Leren levert de organisatie rendement op wanneer de resultaten leiden tot betere prestaties in het werk. Omdat leerprocessen die plaatsvinden op en rond het werk veel krachtiger zijn dan een cursus of training, vormt werk het vertrekpunt voor leren. Werken en leren moeten steeds met elkaar in verbinding zijn.Samen doen = samen leren

Leren ontstaat tussen mensen. Om werkelijk gebruik te maken van elkaars talenten en inzichten, helpt het om samen aan een opdracht, onderzoek of concreet product te werken. Zo bouw je samen een concrete ervaring op en bundel je krachten.Positief, doortastend en professioneel, dat is wat de aanpak van Hilgers Consultancy kenmerkt.

 

Anja Hilgers is


  1. Strengthscope® accredited partner & Strengthscope Team™ accredited partner

  2. Associate’ van Triamfloat- www.triamfloat.nl

  3. Lid van Nvo2 - www.nvo2.nl

  4. Lid van Forzes netwerk - www.forzes.nl